WEBSITE ANALYSE

Om na te gaan of jouw website optimaal presteert in Google, is een SEO website analyse de ideale oplossing. Wij analyseren jouw website van A tot Z met behulp van verschillende tools om een volledig SEO rapport op te maken. Op basis daarvan kan je vervolgens een plan op stellen om jouw vindbaarheid te vergroten. Je kan verschillende technieken toepassen om ervoor te zorgen dat zoekmachines jouw website beter begrijpen, zodat meer mensen jouw website kunnen vinden via Google.

WEBDESIGN

Bij het ontwerpen van een nieuwe website in WordPress, moet je rekening houden met 4 belangrijke punten. Ten eerste is het belangrijk om te vertrekken vanuit het doel van elke webpagina. Met behulp van jouw logo en huisstijl wordt je website visueel in elkaar gestoken. De tekst en visuele inhoud worden afgestemd op jouw doelpubliek en er wordt ook gewerkt aan de bruikbaarheid van je website zodat jouw bezoekers snel een antwoord vinden op hun vragen.

WEBSITE CARE

Besteedt je website onderhoud uit aan specialisten die regelmatig technische en andere werkzaamheden uitvoeren achter de schermen. Zo hoef jij je hier geen zorgen over te maken, en blijft je website toch altijd up-to-date! Wij nemen regelmatig een back-up van je website, updaten WordPress (core en plug-ins) wanneer nodig, beschermen jouw website en garanderen security. Daarnaast bezorgen we je een maandelijks rapport en voorzien we support en extra diensten.

SEO EN GOOGLE RANKINGS

Vinden potentiële klanten jouw website? Verschijn jij hoog in de Google zoekresultaten? Met SEO of Search Engine Optimisation kan jij het maximale uit je website halen. Zowel op inhoudelijk als technisch vlak kan jouw website geoptimaliseerd worden. Op die manier wordt het voor Google en andere zoekmachines makkelijk om je website te indexeren. Aan de hand van die indexatie weet Google waar je website over gaat en dus ook wanneer die getoond mag worden.

SOCIALE MEDIA

Bedrijven moeten aanwezig zijn waar hun klanten zich bevinden. Sociale media zijn daarom ideale netwerken om voortdurend in contact te staan met je klanten. Je kan informatie en kennis delen met je klanten en voor hen steeds beschikbaar zijn. Als jij ons vertelt wie je wil bereiken, maken wij een social media plan, waar en hoe je ze kan engageren. Samen zetten we een strategie op om succesvol te communiceren op sociale media.
De uitvoering van die strategie kan je ook uitbesteden!

NIEUWSBRIEF MARKETING

E-mail nieuwsbrieven zijn de ideale oplossing om je relatie met je huidige klanten te onderhouden en te versterken. Ze dienen er ook toe om nieuwe klanten welkom te heten en potentiële te informeren en aan te trekken. Onze e-mailmarketing experts kunnen jou hiermee helpen! Van de inhoud en opmaak van de nieuwsbrief, tot de verzending en rapportering ervan – geef het allemaal uit handen en vertrouw je e-mailmarketing toe aan experts zodat jij je kunt focussen op jouw bedrijf.