EEN NIEUWE WEBSITE BOUWEN? VERTROUW OP EXPERTS

Een nieuwe website bouwen volgens de regels van de kunst

Wat is goed webdesign?

Bij het maken van een nieuwe website, moet er rekening gehouden worden met een aantal dingen. In de eerste plaats is het belangrijk om te vertrekken vanuit het doel van elke webpagina. Je gaat niet zomaar een pagina voor een nieuwe website bouwen, zonder dat je weet wat je met die pagina wil bereiken: iets verkopen, informatie geven, je expertise delen, leads verzamelen, … Jij vertelt ons wat het doel is van jouw website, en wij bouwen die voor jou!

Een visueel mooie nieuwe website bouwen

Daarnaast moet je er ook voor zorgen dat je website visueel mooi in elkaar steekt. Onze experts kennen de regels van de kunst en houden niet alleen rekening met jouw wensen, maar ook met die van je doelpubliek.

Je website moet namelijk de aandacht trekken van je doelpubliek en dat kan met een mooie, visuele ervaring. Voldoende witruimte verzacht de inhoud en maakt je website makkelijker leesbaar.

Wij geven jouw logo een hoofdrol op je website en volgen jouw huisstijl tot in de puntjes om een mooi verzorgde website af te leveren.

 

De juiste inhoud op de juiste webpagina

Vervolgens stemmen we samen de inhoud van jouw website af zodat die perfect aansluit met jouw producten en diensten en de behoeften van je doelpubliek. Hierbij staat duidelijke, heldere communicatie centraal.

Lange, ingewikkelde teksten worden niet gelezen, zeker niet online waar mensen een erg korte aandachtspanne hebben.

We houden het kort en to-the-point en ondersteunen jouw boodschap met de juiste afbeeldingen en visuele elementen.

Een doordachte navigatie

Verder werken we ook aan de bruikbaarheid van je website. Hierbij is vooral de navigatie belangrijk: je bezoekers moeten namelijk in één oogopslag kunnen zien wat ze allemaal kunnen vinden op jouw website.

Daarnaast zorgen we er ook voor dat je nieuwe website eenvoudig te gebruiken is.

We werken met WordPress en met een Website Beheer Plan, dat voorkomt mogelijke zorgen en problemen.

Kleine aanpassingen, nieuwe inhoud toevoegen of bestaande inhoud updaten of vervangen door iets anders is hierin inbegrepen.

Je website blijft zo duidelijk en up-to-date, ook in de toekomst.

Tips over Webdesign

Waar sta ik in Google ?

Mijn website vindbaar maken met deze 14 SEO tips

Hoe scoort mijn website in Google tussen miljoenen anderen? "Waar sta ik in Google?" is een belangrijke vraag. Op internet...
Online aanwezigheid - Hoe een goede website maken

Waarom een goede website essentieel is

Waarom jouw online aanwezigheid belangrijk is? Als een bedrijf in 2018 zegt dat ze geen online aanwezigheid hebben, vragen mensen...
Hoe een veilige website herkennen ?

Hoe een veilige website herkennen?
Beter voorkomen…

Je website beveiligen? Velen van ons zijn bezig met het ontwerpen van de meest fantastische websites. Er wordt veel tijd...