SEO ANALYSE VOOR MEER WEBSITE BEZOEKERS

Website Analyse is een must!

SEO ANALYSE VOOR MEER WEBSITE BEZOEKERS

Website Analyse is een must!

SEO Analyse van je website

SEO, of Search Engine Optimisation, is de manier bij uitstek om meer bezoekers aan te trekken. Als jij meer verkeer wilt en jouw inhoud aan meer geïnteresseerden wilt laten zien, is het een goed idee om aan je SEO te werken. Dat houdt in dat je verschillende technieken gaat toepassen om ervoor te zorgen dat zoekmachines jouw website beter begrijpen.

Ervoor zorgen dat zoekmachines jouw website beter begrijpen.

Op die manier kan Google bijvoorbeeld de inhoud van jouw website beter indexeren en gemakkelijker tonen in de zoekresultaten. Niet alleen zal je website zo meer bezocht worden, het zullen ook bezoekers uit jouw doelpubliek zijn.

Eerste stap een SEO Analyse

De eerste stap is om te ontdekken hoe het staat met je SEO inspanningen. Daar helpen wij je graag bij met een uitgebreide SEO analyse voor jouw website.

Je website zal geanalyseerd worden van A tot Z

Je website zal geanalyseerd worden van A tot Z met behulp van verschillende tools. Welke pagina’s worden het meest bezocht, welke worden weinig of helemaal niet gezien, zijn er links die niet meer werken, worden al je afbeeldingen goed weergegeven, … Al deze informatie gieten we in een volledig SEO rapport van jouw website.

Daarna volgt het optimaliseren van de website

Maar dat is nog niet alles. Op basis van dat rapport gaan we namelijk nog een stap verder. Weten hoe het met je SEO gesteld is, is al een goed begin. Maar nu wil je natuurlijk ook weten hoe je jouw SEO kan verbeteren en zo meer bezoekers aantrekken.

Een rapport met een plan om jouw vindbaarheid te vergroten

Daarom voorzien we elk rapport van een plan om jouw vindbaarheid te vergroten. Met bewezen technieken en advies, tips en tricks optimaliseren we jouw website op technisch en inhoudelijk vlak zodat jouw website hoger in de zoekresultaten getoond wordt.

Wat zeggen onze klanten

Anna Rubau

If you have the choice: don't hesitate, using Guy's talents will bring you further than expected!

Anna Rubau

Manager True-Pilates

Chris Vonck

Sedert de FVG, Faculteit voor Vergelijkende Godsdienstwetenschappen en Humanisme, in zee ging met Guy mochten wij slechts positieve reacties ontvangen. Guy is correct, integer, schappelijk en vooral vlug. Gewoonweg: een aanrader!

Chris Vonck

Rector FVG

Dr. Saffiedine

Competente. Disponible. Amable y Profesional. Puede contar con Guy!

Dr. Saffiedine

Oogarts

Michel Adriaens

Work with Guy and you get to work with a highly qualified professional, hands on, enthusiastic and adaptive.

Michel Adriaens

Manager

Ben Vonck

Reeds van in het prille begin (2001) kunnen we rekenen op je professionele samenwerking, ontwerp, hosting, up-to-date oplossingen, vlotte en snelle service, (super) kan niet beter. Bedankt Guy!

Ben Vonck

B&N designer

Tips voor meer bezoekers

Gesproken zoekopdrachten - Ok Google

Gesproken zoekopdrachten en SEO

Alles wat je moet weten over gesproken zoekopdrachten en voice search SEO Voice search of gesproken zoekopdrachten, de hot topic van...
Heb je sociale media nodig in je bedrijf? Facebook en Twitter buttons

Heb je sociale media nodig in je bedrijf?

Heb je sociale media nodig in je bedrijf? Social media zijn uitgegroeid tot een droom voor marketeers. Toen een paar...
seo-website-optimalisatie

SEO Betekenis voor uw website – Hoger in Google

SEO Betekenis => Hoger in de Zoekresultaten dankzij optimalisatie Mensen gaan in de Google zoekmachine niet op zoek naar de...
Volg de trends en schrijf in op de Nieuwsbrief

Volg de trends en schrijf in op de Nieuwsbrief

Succesvol ingeschreven!