SEO ANALYSE VOOR MEER WEBSITE BEZOEKERS

Website Analyse => een must!

MEER BEZOEKERS DANKZIJ EEN SEO ANALYSE

Website Analyse => een must!

SEO Analyse van je website - Waarom?

SEO, of Search Engine Optimisation, is de manier bij uitstek om meer bezoekers aan te trekken. Als jij meer verkeer wilt en jouw inhoud aan meer geïnteresseerden wilt laten zien, is het een goed idee om aan je SEO te werken. Dat houdt in dat je verschillende technieken gaat toepassen om ervoor te zorgen dat zoekmachines jouw website beter begrijpen.

Ervoor zorgen dat zoekmachines jouw website beter begrijpen.

Op die manier kan Google bijvoorbeeld de inhoud van jouw website beter indexeren en gemakkelijker tonen in de zoekresultaten. Niet alleen zal je website zo meer bezocht worden, het zullen ook bezoekers uit jouw doelpubliek zijn.

Eerste stap een SEO Analyse

De eerste stap is om te ontdekken hoe het staat met je SEO inspanningen. Daar helpen wij je graag bij met een uitgebreide SEO analyse voor jouw website.

Je website zal geanalyseerd worden van A tot Z

Je website zal geanalyseerd worden van A tot Z met behulp van verschillende tools. Welke pagina’s worden het meest bezocht, welke worden weinig of helemaal niet gezien, zijn er links die niet meer werken, worden al je afbeeldingen goed weergegeven, … Al deze informatie gieten we in een volledig SEO rapport van jouw website.

Daarna volgt de optimalisatie van de website

Maar dat is nog niet alles. Op basis van dat rapport gaan we namelijk nog een stap verder. Weten hoe het met je SEO gesteld is, is al een goed begin. Maar nu wil je natuurlijk ook weten hoe je jouw SEO kan verbeteren en zo meer bezoekers aantrekken.

Een rapport met een plan om de vindbaarheid van jouw website te vergroten

Daarom voorzien we elk rapport van een plan om jouw vindbaarheid te vergroten. Met bewezen technieken, advies, tips en tricks, optimaliseren we jouw website op technisch en inhoudelijk vlak zodat jouw website hoger in de zoekresultaten getoond wordt.

Tips voor meer bezoekers

Gratis SEO Analyse

4 redenen om een gratis SEO analyse te doen

Weten waar je kansen liggen in de markt Een belangrijk onderdeel van een SEO analyse is het analyseren van zoektermen,...
Video maken voor sociale media

Hoe zelf een Video maken?

Hoe aan een video beginnen? Video's worden steeds populairder op sociale media, vooral op mobiele telefoons. Het afgelopen jaar is...
Gesproken zoekopdrachten - Ok Google

Gesproken zoekopdrachten en SEO

Alles wat je moet weten over gesproken zoekopdrachten en voice search SEO Voice search of gesproken zoekopdrachten, de hot topic van...