MEER BEZOEKERS OP JOUW WEBSITE DANKZIJ SEO!

Website SEO

Word beter gevonden in Google

Er is heel wat moeite en tijd in je website gekropen om die helemaal op punt te stellen. Nu wil je er natuurlijk ook zeker van zijn dat potentiële klanten jouw website goed kunnen vinden. Daarom moet je ervoor zorgen dat jouw website goed scoort in zoekmachines zoals Google. Want websites die niet op de eerste pagina met zoekresultaten staan, die worden amper bezocht!

Op naar de eerste pagina in Google

Website SEO of Search Engine Optimisation is de manier bij uitstek om ervoor te zorgen dat jouw website op de eerste pagina met zoekresultaten verschijnt. Onder SEO vallen heel wat activiteiten, zowel wat content betreft als op technisch gebied. De pagina’s en je navigatiestructuur goed opbouwen, links van en naar je website ordenen, niet alleen de juiste content publiceren maar die content ook op de goede manier vormgeven, de juiste titels kiezen, afbeeldingen benoemen, … Noem maar op!

Een SEO website zorgt voor een stijgend bezoekersaantal

SEO Website technieken helpen Google om beter te begrijpen wat er op jouw website staat en voor wie die relevant kan zijn. Zo word je niet alleen beter gevonden, maar zullen ook de juiste mensen jouw website bezoeken. Op die manier stijgt het aantal bezoekers op jouw website, en worden de bezoekers ook kwalitatiever.

Bereik de juiste doelgroepen dankzij Search Engine Optimisation!

Wat zeggen onze klanten

Anna Rubau

If you have the choice: don't hesitate, using Guy's talents will bring you further than expected!

Anna Rubau

Manager True-Pilates

Chris Vonck

Sedert de FVG, Faculteit voor Vergelijkende Godsdienstwetenschappen en Humanisme, in zee ging met Guy mochten wij slechts positieve reacties ontvangen. Guy is correct, integer, schappelijk en vooral vlug. Gewoonweg: een aanrader!

Chris Vonck

Rector FVG

Dr. Saffiedine

Competente. Disponible. Amable y Profesional. Puede contar con Guy!

Dr. Saffiedine

Oogarts

Michel Adriaens

Work with Guy and you get to work with a highly qualified professional, hands on, enthusiastic and adaptive.

Michel Adriaens

Manager

Ben Vonck

Reeds van in het prille begin (2001) kunnen we rekenen op je professionele samenwerking, ontwerp, hosting, up-to-date oplossingen, vlotte en snelle service, (super) kan niet beter. Bedankt Guy!

Ben Vonck

B&N designer

Tips over SEO

Gesproken zoekopdrachten - Ok Google

Gesproken zoekopdrachten en SEO

Alles wat je moet weten over gesproken zoekopdrachten en voice search SEO Voice search of gesproken zoekopdrachten, de hot topic van...
seo-website-optimalisatie

SEO Betekenis voor uw website – Hoger in Google

SEO Betekenis => Hoger in de Zoekresultaten dankzij optimalisatie Mensen gaan in de Google zoekmachine niet op zoek naar de...
Waar sta ik in Google ?

Mijn website vindbaar maken met deze 14 SEO tips

Hoe scoort mijn website in Google tussen miljoenen anderen? "Waar sta ik in Google?" is een belangrijke vraag. Op internet...
Volg de trends en schrijf in op de Nieuwsbrief

Volg de trends en schrijf in op de Nieuwsbrief

Succesvol ingeschreven!