SEO Betekenis voor uw website – Hoger in Google

Guy Hacha
Guy Hacha

SEO betekenis voor jouw website

SEO Betekenis =>
Hoger in de Zoekresultaten dankzij optimalisatie

Mensen gaan in de Google zoekmachine niet op zoek naar de naam van jouw bedrijf, maar naar de producten en diensten die je aanbiedt. Bovendien kijkt bijna niemand verder dan de eerste pagina van de zoekresultaten. Daarom is het van groot belang dat je website goed zichtbaar is in de zoekmachines. Hoe hoger de rankings, hoe meer bezoekers jouw website zal aantrekken.

Zoekmachine optimalisatie

Bovenaan in Google dankzij zoekmachine optimalisatie.

SEO Website Optimalisatie of Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie) speelt een steeds grotere rol in de marketing en dienstverlening van een toenemend aantal bedrijven en organisaties.

Bovenaan in Google dankzij zoekmachine optimalisatie.

Ieder jaar neemt de verkoop via het internet toe en online promotie draagt in niet geringe mate bij aan dat succes. Webs.eu is gespecialiseerd op het gebied van internet marketing.

SEO betekenis voor jouw Page Rank

Dit houdt in dat Webs.eu jou kunnen helpen om jouw website hoger te laten verschijnen in Google en andere belangrijke zoekmachines. Dankzij jaren ervaring en expertise op het gebied van website optimalisatie zijn wij in staat om oplossingen op maat te leveren.

Zoekresultaten

Een mooie, goed vormgegeven website alleen is niet voldoende. Tekst is uitermate belangrijk: unieke en informatieve teksten, waar jouw potentiële klanten iets aan hebben.

Sommige websites hebben onvoldoende tekst, andere bevatten teksten zonder de juiste trefwoorden (keywords) op de juiste plaatsen en nog andere websites zijn niet aangemeld bij de zoekmachines. Er zijn dus veel redenen waarom jouw website niet door zoekmachines wordt gevonden en daardoor weinig of geen bezoekers heeft.

Daarom is het belangrijk om eerst een SEO Analyse uit te voeren van je website.

Structurele benadering

Zoekmachine optimalisatie is kort gezegd het vergroten van de zoekmachine vriendelijkheid van jouw website. Dit is een allerminst eenvoudig proces en vergt veel meer dan éénmalige aanpassingen.

Zoekmachines volgen de ontwikkelingen op het internet namelijk op de voet en stellen hun zoekpatronen, hun algoritmes, continu bij. De zoekmachine optimalisatie die Webs.eu aanbiedt is nooit weggegooid geld.

Een weldoordacht plan en een structurele benadering zorgen ervoor dat de bezoekersaantallen van uw website groeien!

Met een weldoordacht plan en structurele benadering zorgen we ervoor dat de bezoekersaantallen van jouw website groeien. Deze groei wordt bewerkstelligd door de juiste bezoekers aan te trekken én heeft een lange nawerking.Keyword Analyse

Keyword analyse

Webs.eu is gespecialiseerd in het helpen van bedrijven die hun websites hoger in de zoekresultaten van de verschillende zoekmachines willen laten komen.

Als je ons inhuurt, dan onderwerpen wij jouw website eerst aan een keyword analyse. Tijdens die analyse onderzoeken wij de plaatsing en kwaliteit van de bestaande trefwoorden op de website. Daarna voegen wij pagina’s toe aan jouw website met de juiste trefwoorden op de juiste plaatsen.

Keyword analyse, de basis

Op die manier wordt de vindbaarheid van jouw website geoptimaliseerd. Het proces neemt een jaar in beslag. Met het maandelijks website rapport kunnen de resultaten en voortgang worden opgevolgd, geëvalueerd en indien nodig kan er worden bijgestuurd.

Functionaliteit trefwoorden

Het grote voordeel van website optimalisatie is dat een geoptimaliseerde website een hoger percentage van gerichte bezoekers – en dus potentiële klanten – genereert zonder advertentiekosten.

Ook aan website optimalisatie zijn kosten verbonden, maar deze zijn relatief laag en in tegenstelling tot klassiek adverteren resulteert dit in een verbetering voor de langere termijn.

Toppositie zoekmachine

De kans is groot dat bezoekers jouw website via een zoekmachine hebben gevonden. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat ruim 95 procent van de internetgebruikers voor het zoeken van producten en diensten gebruik maakt van Google of een andere zoekmachine.

Ongeveer één op twee van alle internetgebruikers zegt op het internet nieuwe producten of aanbieders te hebben gezocht én gevonden. Het is van belang dat u hierbij bent!

Daarom hebt je trefwoorden nodig waarmee je website niet alleen gevonden wordt, maar ook door de juiste doelgroep. Tikt iemand een zoekwoord in die jouw website een toppositie in de resultatenlijst geeft, dan heb je daar niets aan als vervolgens blijkt dat jouw webpagina desondanks niet aanbiedt wat de persoon in kwestie zoekt.

Website optimalisatie

Bezoekers die op je website komen doordat de trefwoorden niet de juiste zijn, bekijken jouw website vluchtig, komen er achter dat je niet biedt wat zij zoeken, en vertrekken.

Dit soort bezoekers wil je niet.

Zij genereren dan wel pageviews, maar daar heeft geen van beide partijen uiteindelijk iets aan. De website optimalisatie die Webs.eu aanbiedt, zorgt ervoor dat je meer bezoekers aantrekt die jouw product of dienst inderdaad zoeken.

Je bezoekers zullen dus gebruik maken van wat jij aanbiedt. Jouw website zal daadwerkelijk groeien in populariteit en bekendheid, evenals je omzet!

Lees ook:

Gratis SEO Analyse

4 redenen om een gratis SEO analyse te doen

Video maken voor sociale media

Hoe zelf een Video maken?

Gesproken zoekopdrachten - Ok Google

Gesproken zoekopdrachten en SEO

Heb je sociale media nodig in je bedrijf? Facebook en Twitter buttons

Heb je sociale media nodig in je bedrijf?

E-mail maken - nieuwsbrief aanmaken

Hoe een performante e-mail maken?

Social Media Marketing

Social Media Marketing: een must!

Waar sta ik in Google ?

Mijn website vindbaar maken met deze 14 SEO tips

Online aanwezigheid - Hoe een goede website maken

Waarom een goede website essentieel is

Mailing versturen

Een mailing versturen doe je zo!

seo-optimalisatie-proces

Bovenaan in Google met SEO optimalisatie